Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемни фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Незнам дали е оригинален.Така купих колата,а аз не съм ги сменял.

Comment

Значи да слагам ксенон с лупи и това е...май всички страдат от фарове като гледам ...

Comment

Колега страдам само от левия фар

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
          Фара оригинален ли е?

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Попитах,защото имам чисто нов фар марка "Depo",който и черна нинджа не може да регулира.Същият събира прах някъде в мазето
          Колега фаровете са карело

Comment

Виж дали не са излезли от ябълките. Рефлектора се държи на 2 ябълковидни щипки и 1 на моторчето (общо 3 опорни точки). Вадиш фара, махаш тапите и оглеждаш, ако има нещо излязло го придърпваш докато не закопчее. На място едва ли ще успееш тъй като нямаш нито видимост нито възможност да го наместиш. Ако имаш трудност пиши.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Хубаво ще го погледна ама болта където е под бронята нямя бъркане

Comment

Опитай през халогена

Comment

Наясно сме че е под бронята. Откача се точно за 5мин ако всички болтове се развият. Отвърташ всички болтове под ръба на бронята и решетките между фаровете, избираш си едната страна (аз пробвам първо с дясната) и откачаш подкалника отпред, леко подпъхваш отвертка между подкалника и бронята за да извадиш ръба му и да можеш да бъркаш за шестограмните болтове отвътре които държат бронята за калника. Като се отвият събаряш внимателно бронята от отвитата страна и имаш достъп и до двата фара. Не е толкова страшно колкото изглежда. Ако не се отвиват шестограмните болтове (понякога са и т.нар. еврейски звезди), пробваш от другата страна. Само едната страна ти е достатъчна за да извадиш и двата фара.

Пс това с халогена го пропусни, гайката се отвива, но ухото на фара може лесно да го счупиш и не си струва риска, а и все пак ще трябва и да я сложиш някак.
                  Last edited by mirchozo; d.m.y г., 21:07.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                  X